Xerrada: l'anàlisi de dades TimeOverflow

castellà a baix:

Com el projecte de DADESS farem una xerrada durant la FESC (Fira de l’Economia Solidària de Catalunya) sobre la feina que hem fet per TimeOverflow. Bàsicament amb l’impuls d’Adbdt i segons les seves necessitats vam analitzar les dades de TimeOverflow, i recentment amb els esforços de Coopdevs estem creant un panell de dades per facilitar la feina d’Abdt en el futur.

Tot això i més estarà explicat a la nostra xarrada “DADESS: Dades i algoritmes pel consum responsable i la inclusió” al dijous 12N a les 19h, i serà en línia a la pàgina de la FESC.

Como el proyecto de DADESS haremos una charla durante la FESC (Fira de l’Economia Solidària de Catalunya) sobre el trabajo que hemos hecho para TimeOverflow. Básicamente con el impulso de Adbdt y según sus necesidades analizamos los datos de TimeOverflow, y recientemente con los esfuerzos de Coopdevs estamos creando un panel de datos para facilitar el trabajo de Abdt en el futuro.

Todo esto y más se explicarà en nuestra charla “DADESS: Datos y algoritmos para el consumo responsable y la inclusión” al jueves 12N a las 19h, y será en linea en la página de la FESC.

1 me gusta