Una consumidora Katuma no pot comprar


#1

Tinc gent donada d’alta com a consumidora a l’administració de la nostra org q no pot comprar a través de l’org. Li surt el següent missatge d’error:

Esta tienda es solo para consumidores registrados. contactar Faves Comptades para convertirte en miembro.


#2

Hola @pepe, doncs és un error conegut. Segons quan s’hagi creat l’usuari i s’hagi associat al grup falla. Estem ultimant les proves perquè pugui quedar arreglat a la propera actualització: https://github.com/openfoodfoundation/openfoodnetwork/pull/2084

Em pots detallar exactament la successió de passos que heu seguit que us han portat a aquest punt? necessitem saber quant vau crear l’usuari, si abans o després d’associar el mail al grup, etc.


#3

Doncs no sabria dir-te si va ser abans o després de crear-se l’usuari.

Ara no puc provar d’eliminar i tornar a crear la consumidora perquè em diu que té comandes associades.

Adjunto captura des del compte de la consumidora.


#4

Des del compte de l’administradora, apareixen tres comandes de la consumidora que no ha realitzat i que no li consten al seu compte (secció “Pedidos”).


#5

Sí, aquestes comandes en estat “carrito” s’han obert quan l’usuaria ha entrat al llistat de productes. Això permet tenir compres inacabades i reprende-les en un altre moment.

No, pateixis nosaltres podem associar l’usuaria amb el consumidora corresponent.


#7

@pepe proveu que tothom pugui fer una compra. Tots els consumidors estan associats amb els seus usuaris. Gràcies per la paciència!