Reunió pre-FESC i trobada Coopdevs a Barcelona, 23 d'Octubre a les 18:30, Lleialtat Santsenca

Bones companyes!

Ja estem a l’Octubre :fallen_leaf: , i amb l’Octubre arriba la FESC! :partying_face:
Aquest any ens hem decidit i tindrem taula pròpia. :muscle::muscle: Estem preparant material com ara octavetes i adhesius! :eyes: :eyes:

També participem amb dues xerrades:

Amb tot això ens agradaria tenir una llista de quines persones poden tenir disponibilitat per participar i fer algun torn a la paradeta de Coopdevs. :spiral_calendar: Prepareu les agendes! Per aquest motiu, quedem aquesta trobada una mica abans, per fer una reunió de planificació pre-FESC a la Lleialtat Santsenca a les 18:30h :clock630: del 23 d’Octubre a la sala 11.

Després de la reunió, ens trobarem al bar de la lleialtat, La Capirota, on ja som “fijos” després de cada reunió que fem allà per parlar tranquil·lament i frikejar com fem a les altres trobades que hem fet.

:hugs: Vine i participa! :hugs:

:beers: Ens veiem el pròxim 23 d’Octubre a les 18:30h :clock630: a la sala 11 de la Lleialtat o a les 20:30h :clock830: a La Capirota (Lleialtat Santsenca)!! :beers:

Mapa La Lleialtat Santsenca

4 Me gusta

Més informació de les xerrades de la FESC, seran el dissabte 26 d’octubre:

  • 16:40h - SOCIALISSUES.TECH: COMUNITATS OPEN SOURCE AMB IMPACTE EN L’ECONOMIA SOLIDÀRIA - Sala Empar Coloma
  • 18:00h - SOM CONNEXIÓ: ABORDANT EL REPTE TECNOLÒGIC DE CRÉIXER - Sala Regina de Lamo

Més info http://fesc.xes.cat/programa/

3 Me gusta

Ei, jo intentaré ser a la trobada de dimecres, a veure si necessiteu res de suport. I a la FESC sens dubte ens hi trobarem :wink:

Salut!

1 me gusta