Nou format de l'apartat Usuaris

Bon dia,
Només comentar que l’antic format de l’apartat Usuaris al Timeoverlow, amb files llargues i primes, a mi i altres companys del Banc ens resultava més fàcil i còmode que l’actual. No sé si hi ha més persones que ho vegin així; suposo que hi haurà opinions de tots els gustos. El canvi ja està fet. Només és per donar pistes per a propers canvis.

Hola @IMMA

Gràcies per fer-nos arribar el vostre feedback. L’antic llistat de usuaris era una taula i es segueix fent servir per administrar usuaris, però tenint en compte que fos més visual i veiés bé a dispositius mòbils es va canviar el disseny pels usuaris.

Ho tindrem en compte per futurs de redisseny, hi ha alguna funcionalitat o alguna cosa que faci que us costi més el nou disseny?

Hola Sergi,
Són diverses coses. Abans que res comentar que jo acostumo a fer servir Timeoverflow des de l’ordinador, i menys amb el mòbil. Amb el nou disseny només puc veure 6 socis a la pantalla de l’ordinador (amb l’antic en veia 10) i a més estan completament desordenats (amb l’antic estaven ordenats en files per antiguitat i pel número de soci). A més, en l’antic disseny els noms dels socis i les seves dades quedaven alineats en columnes i això, per a mi, era molt visual i pràctic.
Gràcies per tot guapo. IMMA