Notes de la 1a sessió de treball trimestral (març 2019)

#1

El passat 9 de març vam fer la 1a sessió de treball trimestral

Us enllaço el document que estem fent per traslladar les notes que van sortir d’aquesta sessió. Encara falten anotacions del @saulopefa, per tant no està del tot acabat, així com podem recollir comentaris que hi aneu fent @naoise.golden @eugeni Adri, Óscar.

Al final del document hi hem afegit una TO-DO list on s’anirà llistant totes aquelles tasques concretes que van anar sortint i que ja podem anar assignant a determinades persones.

Salut,

Guida.

0 me gusta

#2

Hola!

Us volia proposar algunes dates per la sessió específica de finançament, que és la que no vam tenir temps de fer, i que vam quedar que podríem fer entre setmana en 1,30h-2h o així:

Durant el mes d’abril és quan havíem de fer justament la sessió dedicada al pla comercial dins l’acompanyament que ens està fent Coòpolis i no sé si els podríem proposar en lloc de fer-la ells amb mi, poguessin venir a aquesta data… potser seria més profitós.

Per altra banda, gràcies @naoise.golden per les notes al document. Després d’haver recollit una mica el que vam parlar, la idea és que abans que acabi aquesta setmana puguem fer amb el Pau una mica de calendari i assignació més concreta de les tasques per estructurar millor tota la to-do list!

0 me gusta

#3

Gràcies per la feina @GuidacoopeCabas. Ja hi he afegit el que vam parlar al grup d’estratègia i comunicació.

Anoto aquí el que cada assistent es va oferir a tirar endavant. Quan quedi més clar ja ho mourem on sigui.

  • Eugeni: contactes del sector + comunicació
  • Òscar: feines que pugui fer autònomament
  • Naoise: testimonials
0 me gusta

#4

Hola, bon dia!

Com recordeu, va quedar pendent la part de finançament i ens vam emplaçar a buscar nova data. El @naoise.golden va dir que aquest dijous 11 podia, entre 17h i 19h. Crec que @enricostn va dir que hi estava interessat també.

Si algú més s’hi anima, aviseu, ja sigui venint o en remot!

0 me gusta