Localitzacio d'assistant virtual Mycroft en català

Mycroft és una alternativa lliure als assistents virtuals de les empreses grans (Google home, Alexa, Siri). Té una comunitat activa no només amb persones usuàries sinó també amb desenvolupadors que contribueixen al codi i a les funcionalitats (skills).

Sabem que hi ha un interès molt gran dels catalanoparlants per poder parlar amb els assistents virtuals en català, però encara no hi ha cap producte smart localitzat en català. És possible que en un futur previsible, les empreses grans poden oferir els seus productes en català, però des de l’Economia Social i Solidària, volem aprofitar aquest moment per impulsar projectes lliures.

En aquest marc hem començat a localitzar el Mycroft, i estem buscant col·laboradors contribuïdors per ajudar-nos. Sobretot en dos temes: la localització dels skills i el desenvolupament de lingua-franca (la conversió de dates, xifres a paraules etc.)

Si voleu ajudar amb les localitzacions:

Si voleu ajudar amb el desenvolupament de lingua-franca en català

El desenvolupament de lingua-franca ja va començar, però ens hem de coordinar amb la resta de la comunitat per això, per concretar els passos. Per això proposem trobar-nos a chat.mycroft.ai.

Moltes gràcies i ens veurem als canals de col·laboració!