Introduint DADESS (Dades de l'ESS)

Català (Castellano abajo):

Gràcies a Coopdevs, el projecte de DADESS (Dades de l’ESS) té un canal de comunicació aquí al discourse de Coopdevs. Us expliquem els detalls del projecte i com es pot contribuir-hi.

DADESS és una comunitat d’entitats amb una plataforma digital de dades obertes. Des de DADESS volem que l’ESS estigui formada sobre l’ús de les dades i trobar solucions col·lectives d’aprenentatge automàtic, automatització/optimització de processos i sobre intel·ligència empresarial.

Fem aportacions a l’ecosistema mitjançant el manteniment d’una plataforma de dades obertes. Ens enfoquem en publicar dades generades per la comunitat. Ara mateix estem recopilant dades sobre les activitats d’ESS per fer front la crisi de Covid19, i estem contents d’enviar-vos la nostra primera anàlisi: “Anàlisi de les noves xarxes agroecològiques en resposta al COVID-19”

Aquí volem parlar d’extracció i ús dels conjunts de dades, aplicacions d’aprenentatge automatic pels casos pertinents a l’ESS i també de tecnologies lliures de la parla. Si esteu interessats a aportar al projecte, podeu escriure aquí, descarregar i utilitzar les dades obertes i contribuir als nostres repositoris a github.

Moltes gràcies!

Castellano:

Gracias a Coopdevs, el proyecto de DADESS (Datos de la ESS) tiene un canal de comunicación aquí en discourse de Coopdevs. Os contamos los detalles del proyecto y cómo se puede contribuir.

DADESS es una comunidad de entidades con una plataforma digital de datos abiertos. Desde DADESS queremos que la ESS esté formada sobre el uso de los datos y encontrar soluciones colectivas de aprendizaje automático, automatización/optimización de procesos y sobre inteligencia empresarial.

Hacemos aportaciones al ecosistema mediante el mantenimiento de una plataforma de datos abiertos. Nos enfocamos en publicar datos generados por la comunidad. Ahora mismo estamos recopilando datos sobre las actividades de ESS para hacer frente la crisis de Covid19, y estamos contentos de enviarle nuestra primer análisis: “Análisis de las nuevas redes agroecológicas en respuesta al Covid-19”

Aquí queremos hablar de extracción y uso de los conjuntos de datos, aplicaciones de aprendizaje automático para los casos pertinentes a la ESS y también de tecnologías del habla. Si estais interesados en aportar al proyecto, podeis escribir aquí, descargar y utilizar los datos abiertos y contribuir a nuestros repositorios a GitHub.

Muchas gracias!

4 Me gusta