Error en el fraccionament de productes

#1

Bona tarda,
Us volem fer saber que des d’Olesa de Montserrat ens hem afegit a Katuma! Hem estat fent proves per tal de formalitzar el servei per el nostre grup de consumidors.
Ens hem adonat que a l’hora de sel·leccionar la quantitat dels productes des d’un perfil de consumidor, no permet el fraccionament de la unitat de mesura prèviament sel·leccionada.
És a dir, si per exemple la unitat de mesura és una unitat d’alls, l’aplicació no permet que un consumidor en demani mitja.

1 me gusta

#2

Hola, @JoanOlesa! Disculpa perquè havia perdut aquest fil i no t’havia arribat a respondre.

Et responc al vostre dubte: efectivament, ara no es permet demanar fraccions d’unitats sinó només en nombres enters, indivisibles. És per això que si voleu poder demanar alguns productes per quantitats inferiors a 1kg, hauríeu de fer quan creeu el producte que el tamany de la unitat fos 500g (o el mínim que volguéssiu poder demanar). D’aquesta manera, per exemple, en un producte en el qual el tamany de la unitat és 500g:

  • 1 unitat seria 500g
  • 2 unitats serien 1kg
  • 3 unitats serien 1,5kg i així successivament.

Per contra, un producte que el productor no vol que es pugui demanar per quantitats inferiors a 1kg, haurà d’estar pujat com a tamany de la unitat = 1kg perquè ningú pugui demanar-ne menys.

Ho trobaràs millor explicat aquí en un dels exemples que apareix a la guia.

PS: Vam escriure-us un correu electrònic des del correu de Katuma i no vam aconseguir contactar amb vosaltres! No sé si el podeu trobar per la bústia o cal que us el tornem a reenviar!

Salut,

Guida.

0 me gusta

#3

Hola Guida!

Gràcies per la resposta. A quina direcció vas enviar el mail? El pots tornar a enviar?

Moltes gràcies!

0 me gusta

#4

Bon dia,

El vaig enviar al correu amb el qual esteu registrats a la plataforma: olesalacoliflor@gmail.com. Us el reenvio aquí mateix?

Gràcies,

Guida.

0 me gusta