Ens presentem a l'"Impulse el que fas"?

hola a tothom!

només volia compartir una opinió que tenim des de l’equip tècnic a veure si algú ho comparteix i vol liderar-ho.

L’Ajuntament de Barcelona a tornat a obrir la convocatòria de la subvenció impulsem el que fas. Aquest any però hi ha una nova línia per temes d’agroecologia. Cito el text a continuació.

IMPULSEM EL QUE FAS (de Barcelona Activa)

Projectes que impulsin l’economia dels barris. Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa, la innovació socioeconòmica, el turisme responsable, i la innovació social i digital.

Consulteu les bases i les diferents modalitats aquí: https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/impulsem-el-que-fas!

Com a NOVETAT, enguany se subvencionaran projectes sobre models agroalimentaris sostenibles (modalitat 6). Subvenció fins el 80% del pressupost total del projecte, amb un màxim de 50.000 euros d’import subvencionat

https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/impulsem-el-que-fas

El període de sol·licitud de les subvencions és del 29 d’abril al 29 de maig de 2019.

A més, sóc plenament optimista de les possibilitats que tendríem de rebre l’ajut. La gent que porta temes alimentaris a l’ajuntament és concient de la feina que estem fent plegades i de l’impacte que pot arribar a tenir.

És per això que creiem que seria una pena perdre aquesta gran oportunitat de potenciar el projecte però alhora no ens veiem capaços des de l’equip tècnic de liderar-ho. El dia a dia del projecte ens impedeix prendre cap més responsibilitat.

Així doncs, animo a la comunitat a sumar esforços i portar la iniciativa amb el suport de la resta.

Què en penseu?

2 me gusta

Crec que Katuma encaixa perfectament en aixo i hauriem de presentar-nos.

No sento que jo tingui el coneixement i el temps per liderar aquesta iniciativa pero m’ofereixo per ajudar allà on pugui.