Convocatòria assemblea extraordinària Katuma - 10/05/2019

Hola! Publiquem la convocatòria de la propera assemblea de Katuma. Serà la darrera assemblea “informal” o “oberta” de Katuma, perquè estem ja en el tram final per poder formalitzar totes les sòcies i fer, al juny, la 1a assemblea formal de Katuma, amb sòcies “oficials”! És per això que us hi esperem a totes!!! Aquelles que fa temps que no veniu, les que encara no heu tingut oportunitat de venir a cap. Si podeu, aneu confirmat assistència responent en aquest mateix fil per fer-nos una idea de quants serem i si teniu cap pregunta no dubteu en comentar-la també.

Proposta d’ordre del dia

 • 1.Transició a cooperativa: passes següents
  Com farem la transició fins al juny: formalització de les sòcies, presentació de l’esborrany definitiu del Reglament de Règim Intern de la cooperativa, del sistema de quotes, organigrama de Katuma, eines i processos de decisió, etc. El procés culminarà al juny amb la 1a assemblea oficial de sòcies de Katuma.

 • 2. Finançament: informació de l’estat actual i propostes
  Proposta de replantejament del pressupost dels diners recaptats amb la campanya de matchfunding
  Proposta sobre aportació de diners al pot internacional d’Open Food Network.

 • 3. Informació sobre nova contractació
  Informem sobre el procés de substitució de la Guida, candidatures rebudes, planificació.

 • 4. Precs i preguntes

Quan
Divendres 10 de maig, 17,30h

On
Sala 01, Lleialtat Santsenca

Com hem comentat per les xarxes, aprofitant que celebrarem l’assemblea de demà a Sants, hem parlat amb la gent de l’Economat Social per si podem fer-los una visita al seu nou local a La Borda!

Per a la gent que també s’animi a venir, quedem una hora abans de l’assemblea (a les 16,30h) directament allà al seu local.

Acta assemblea extraordinària 10/05/2019

Podeu consultar-la aquí.

Aquesta tarda penjarem en aquest mateix fil la proposta de Reglament i s’hi recolliran comentaris i aportacions fins el 14/06/2019.

Salut!

Aquí teniu, ara sí, la proposta de Reglament (consultar) la qual vam presentar a l’assemblea del passat divendres. Tindreu permisos per fer-hi comentaris, des dels quals podeu fer-hi les aportacions que cregueu. Demanem que sigueu al més concrets i concisos possible en les anotacions per tal de facilitar la tasca de poder incloure les vostres esmenes.

Segur que en surt un document molt més ric! I recordeu que la proposta que en surti serà la que s’aprovarà definitivament en assemblea al juny.

Una abraçada!