Convocatòria 1a reunió de treball trimestral de Katuma

#1

Hola a tots i totes!

Finalment hem decidit convocat la sessió de treball trimestral que us vam anunciar fa uns dies el dissabte 16 de gener a la nostra oficina actual.

La idea és trobar-nos durant el matí (de 9h a 13h aprox, amb pausa per esmorzar).

Com us vam comentar les idees fonamentals d’aquestes sessions trimestrals que volem posar en funcionament són:

  • involucrar la comunitat (Consell Rector, sòcies fundadores, col·laboradors…) en tasques concretes de les línies de treball que surten de les assemblees

  • aprofundir en debats que l’assemblea no permet treballar

  • fer de pont entre comunitat i els que tirem el projecte dia a dia

Volem que sigui una sessió molt distesa i dinàmica. Hi farem 3 grups de treball i aprofundirem en les 3 grans categories de: estratègia, comunicació i finançament/sostenibilitat.

Us hi esperem! En la mesura que pugueu, mireu de confirmar-nos assistència per qualsevol via per fer una previsió de l’espai que necessitarem.

Salut,

Guida.

0 me gusta

#2

@GuidacoopeCabas aquesta reunio’ es va moure, correcte? Tenim mes noticies? Merci!

0 me gusta

#3

Sí, Enrico! Finalment vam aplaçar la jornada perquè molta gent que tenia interès en venir no hi podia assistir i ens hem emplaçat a trobar un nou dia. Aquí hi ha un doodle amb diverses dates i a final d’aquesta setmana confirmem la nova data:

1 me gusta

#4

Hola!

Com sabeu vam ajornar la 1a sessió de treball trimestral i vam proposar noves dates. De totes, la que més èxit ha tingut ha sigut la del proper dissabte 9 de març (de 9 a 13h). Si ho recordeu, vam dir de fer-la a l’oficina, al coworking, perquè hi tenim espai disponible. Per tant, queda convocada aquest dia! Durant la setmana us enviem la proposta que tenim sobre com desenvolupar-la!

Ens hi veiem! Una abraçada,

Guida.

1 me gusta