Convocatòria 1ª assemblea "oficial" de sòcies de Katuma (28/06/2019)!

Hola!

Tal i com estava previst en el calendari anual de Katuma el proper divendres 28 de juny convoquem a la 1ª assemblea oficial de sòcies de Katuma.

On? Espai 30
Quan? Divendres 28 de juny, 17:30h

La proposta d’ordre del dia és la següent:

1. Presentació Anna / comiat Guida
2. Repàs de tots els nous socis que han formalitzat adhesió i aprovació
3. Presentació esmenes presentades - Aprovació definitiva Reglament Règim Intern
4. Valoració sobre presentar-nos al programa Singulars 2019
5. Projecte interconnexió Katuma - ERP Odoo
6. Precs i preguntes

En els propers dies us adjuntarem en aquest mateix fil tota la informació relacionada amb l’assemblea perquè la pugueu valorar.

[!] Recordeu que en ser la primera assemblea formal de sòcies, heu de confirmar assistència en aquest mateix fil o a info@katuma.org de les vostres organitzacions i, en cas que no pugueu assistir-hi, valorar la possibilitat de delegar el vot a l’organització que decidiu tal i com recullen els Estatuts de la cooperativa.

Salut i agroecologia!

1 me gusta

ATENCIÓ!

Si us hi fixeu, el lloc de realització de l’assemblea ha canviat respecte la primera convocatòria. Finalment es realitzarà a l’Espai 30 de Sagrera (c/Hondures) on ja havíem realitzat diverses assemblees, donat que una estona més tard de l’assemblea s’hi celebra un acte molt interessant (Els reptes de la producció, distribució i consum agroecològic des de l’ESS) i creiem que valia la pena fer aquest canvi per poder assistir-hi després tots aquells qui ho vulguem.

Només volia deixar constància de l’interés en incloure en l’ordre la possible adhesió de Katuma a http://www.ruralitzem.cat/crida-2/

1 me gusta

Hola a tothom! podeu consultar l’acta de l’assemblea del 28 en aquest enllaç

Salut i agroecologia!

1 me gusta