Com crear botigues mixtes per a clientes/sòcies i per a públic en general a Katuma

Les botigues a Katuma es poden configurar per que siguin obertes al públic en general o només a usuaris registrats.

Tanmateix hi ha una possibilitat que permet una solució mixta. Es fa utilitzant les regles d’etiqueta que es troben a la configuració de la botiga.

Imaginem que volem vendre cistelles de producte fresc només a socis d’un grup però la resta de producte que tenim la volem vendre de forma oberta al públic en general. Podriem fer:

  1. Configurar la botiga com a oberta al públic en general
  2. Crear un "Cicle de comanda públic” amb els productes que volem oferir en ‘obert’ per al públic en general i un altre cicle "Cicle cistella” només al que etiquetarem com a Cistella.
  3. Crearem una regla d’etiqueta que mostri o amagui cicles de comandade la botiga
  4. Farem que per defecte el cicle Cicles Cistella no sigui visible. D’aquesta manera quan accedeixes a la botiga sense identificar-te no el podràs veure i es veurà només els productes disponibles pel públic en general
  5. Seguidament crearem una regla que faci visible pels clients etiquetats com a “grup cistella” el cicle etiquetat coma a Cicle Cistella. D’aquesta manera només quan un client/soci s’identifiqui amb el seu usuari i aquest estigui etiquetat com a client “Cistella” podrà accedir a comprar en aquest cicle. Aquest client podrà comprar als dos cicles de comanda triant al desplegable de la part superior dreta de la botiga.

Si el que es vol és que els socis només puguin comprar en el cicle de comanda de socis podem afegir una regla que amagui el cicle de comanda pública als socis. Així podríem per exemple vendre els mateixos productes amb preus diferents ja que en els cicles podem aplicar comissions específiques que poden modificar el preu d’un mateix producte que està en cicles diferents.