Assemblea de Katuma

Hola de nou a tots!

com ja moltes debeu saber el proper dimecres 30 de maig realitzarem l’Assemblea de Katuma que girarà al voltant de la creació de la cooperativa de serveis que atorgarà entitat jurídica al projecte.

A més, des de la passada assemblea del 15 de gener hi ha hagut moltes novetats i activitats que us volem compartir.

Ordre del dia

Els punts de l’ordre del dia són els següents

Introducció

Us farem una breu explicació de l’estat actual de projecte:

  • Tasques realitzades des de la darrera assemblea
  • Breu anàlisi de les xifres d’ús de la plataforma
  • Estat i relació amb Katuma Portugal
  • Estat d’Open Food Network

Resultats del matchfunding

El passat 23 de maig es va acabar la campanya de micromecenatge que vam iniciar el passat 4 de març. Ens vam marcar el repte d’assolir 6.000€ i gràcies a tota la comunitat hem superat aquesta xifra amb escreix amb un total de 9.711€!

Us presentarem el detall actualitzat de despeses i ingressos finals sobre el pressupost que vam redactar per a la campanya així com l’impacte que ha tingut a nivell comunicatiu i d’ús de la plataforma.

Podeu trobar tots els detalls de la campanya al web de Goteo.

Pla de viabilitat

Tal com es va acordar a la passada assemblea, hem treballat una proposta de pla de viabilitat amb els companys de FACTO assessors que es presentarà i es debatrà entre totes.

Comptarem amb la presència d’un membre de FACTO que ens explicarà els detalls de despeses i ingressos a tres anys vista.

Proposta d’estatuts

Seguint amb el tema de la creació de la cooperativa de serveis, es presentarà i debatrà una proposta d’estatuts redactada també per FACTO assessors.

Consell rector

Per acabar, donat que els càrrecs han d’estar necessàriament ocupats per socis de servei (productora, grup o distribuïdor) escoltarem les propostes que tingueu pels diferents càrrecs.

Data, hora i lloc

Dimecres 30 de maig, 17:30h

Espai 30
C/ Hondures 30, La Sagrera, Barcelona

Mapa

2 Me gusta

Acabem de publicar una entrada al blog de Coopdevs amb un petit tastet d’algunes dades d’ús de Katuma que comentarem a l’assemblea. No falteu!