Assemblea de Katuma, 22 de juny a les 17:30 a l'Espai 30

Hola a totes!

Com bé sabeu, des de la darrera assemblea del 30 de maig passat (acta aquí) hem anat avançant en tot allò que calia per poder constituir la cooperativa de serveis i encara ens queden alguns passos per fer abans de poder començar a caminar legalment.

Abans d’acabar el curs present us convidem, tal i com vam acordar, a una nova assemblea el proper divendres 22 de juny, amb la següent proposta d’ordre del dia.

Ordre del dia

Presentació de candidatures al Consell Rector
Cal que d’aquesta assemblea en surti aprovada la proposta d’aquells socis de serveis que formaran part del Consell Rector de la cooperativa.

Roda de socis: quin títol adoptarà cadascú en la cooperativa
Cada participant pot exposar en aquest punt el títol que vol adoptar el grup que representa com a soci de Katuma:

  • soci de serveis (de compra --amb venda a tercers o no-- o productor)

  • soci col·laborador

Aclariments tècnics sobre la constitució
Des de FACTO ens explicaran els detalls del que caldrà fer tècnicament per poder fer la constitució de la cooperativa (aportació de capital, signatures al notari, etc.)

Dubtes i preguntes
Espai obert de dubtes o preguntes que hagin quedat pendents.

Durant els propers dies us enviarem els documents per a la propera assemblea. Us hi esperem!

Data, hora i lloc
Divendres 22 de juny, 17:30h
Espai 30
C/ Hondures 30, La Sagrera, Barcelona

2 Me gusta

Hola!

us ajdunto el full amb les informacions perquè tingueu el debat a les vostres respectives assemblees. Recordeu portar-lo imprès i omplert a l’assemblea!

Tingueu en compte que s’accepten candidatures pel consell rector i que són imprescindible per a la constitució. A més, segons Facto, qualsevol grup de consum que participi d’un casal o ateneu pot utilitzar el seu NIF per fer-se soci de Katuma sense cap mena de problema. Això facilita la participació a la cooperativa.

Salut!