Assemblea de Katuma, 14 de desembre a les 17:30 a l'Ateneu l'Harmonia

Hola a totes!

Us convidem a assistir a una nova assemblea de Katuma que es presenta amb moltes novetats: Katuma ja és una cooperativa de serveis, molta feina feta en els darrers mesos, noves usuàries i també… nou espai! La celebrarem a la 1a planta de l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu el divendres 14 de desembre a les 17,30h, ens hi veiem?

L’Ateneu, a més, compta amb un espai de bar on segur que podrem compartir una estona juntes un cop acabem l’assemblea.

Us deixem un resum de l’ordre del dia així com la documentació dels temes que hi tractarem. Us animem a fer-hi una ullada per tal de fer l’assemblea més àgil.

Els propers dies també compartirem la proposta de reglament de règim intern que portarem a debat a l’assemblea.

Open Food Network

Novetats de la comunitat d’OFN: noves instàncies internacionals, sessions de treball, debat sobre l’encaix amb Katuma de les companyes de Portugal.

Software

Expliquem les novetats i millores més importants desenvolupades en el programari en els darrers mesos i quines són les funcionalitats que veuran la llum el 2019 en les properes actualitzacions.

Constitució de Katuma SCCL

Expliquem com ha sigut el procés que ens ha portat a la constitució de Katuma en cooperativa de serveis, qui conforma el Consell Rector i debatrem sobre els aspectes més importants del Reglament de Règim Intern que regirà el funcionament de la cooperativa.

Revisió i estratègia

Revisarem tota la feina duta a terme des de la darrera assemblea (valoració dels tallers realitzats, del material de suport a les usuàries de la plataforma, de la participació de Katuma a la FESC) i de si hem complert amb els objectius que ens havíem marcat i com hem de continuar treballant.

Finançament

Compartirem l’estat del finançament de Katuma, que ha canviat bastant donada l’acceptació del projecte presentat juntament amb la UOC en el marc del programa de l’EU2020, i com afecta això al pla de viabilitat presentat anteriorment.

Dubtes i preguntes

Espai obert de dubtes o preguntes que hagin quedat pendents.

1 me gusta

Comparteixo la proposta que portarem a debat a l’assemblea de Reglament de Regim Intern, tal com havíem promès.

1 me gusta