Acta reunió socialissues.tech del 18 de setembre de 2019

Hola a tothom, passo l’acta que vaig prendre a la passada reunió del projecte socialissues.tech que vam fer a la Lleialtat Santsenca el passat dimecres 18 de setembre.

Algunes de les accions que es van comentar ja s’estan duent a terme. Gràcies @anxodio!

Xerrada FESC

És una xerrada que forma part del carousel amb una durada de 15min.

objectiu de la xerrada: visibilitzar-nos dins de la TecnoFESC. Que li arribi a tothom. Explicar perquè s’està fent i que algú s’hi pugui sumar. Que posin els seus repositoris com a mínim i si algú ve a les reunions millor. Per exemple, Maadix. La presentació la fa l’Àngel.

Ens passarà esborrant de les diapositives aviat per revisar.

Material gràfic

És necessari per la FESC. El material de social issues pot anar tant a la taula de Coopdevs així com a tots els projectes que hi participen. El tema està aturat esperant a que el parell de persones d’open source design que hi estaven treballant vountàriament ens diguin alguna cosa. Hem de preguntar al community d’open source design si amb el pressupost que tenim ens podrien fer alguna cosa ja.

Els logos autogenerats mostrat aquí sota han agradat força però hauríem de combinar les idees i potser passar-li al @nadalsoler perquè hi dongui un cop d’ull. La forma triangular enmarcada en un rectangle és la que més ha agradat, seguit de la S enmarcada en el rombe de puntes arrodonides de la segona imatge.


Pel que fa a material que volem crear: enganxines, xapes i octavetes amb el text que el Dani va proposar en algun moment. l’ @anxodio l’ha compartit a https://gitlab.com/coopdevs/socialissues/merge_requests/5.

Onboarding de nous projectes

Cal afegir els projectes amb els que ja s’ha contactat com Pam a Pam. En @sseerrggii s’ofereix a afegir-los i etiqueta els issues al seu repo. Ho dirà pel xat.

En @saulopefa publicarà la llista de projectes potencials al community citant als socis de Coopdevs perquè cada u intenti contactar-los.

l’@anxodio a la reflexió que ens està costant trobar projectes a Catalunya i proposa obrir les fronteres a projectes internacionals: l’@enricostn diu que ho comentarà a CoopITeasy i CoopCycle. A banda, podríem publicar en mode notícia al community de CoTech i el de CoopesTech. En @saulopefa passarà una proposta de text a partir de la del @danypr92 per passar-ho a aquests communities.

l’@enricostn parlarà també amb el Balanç Social, REC i amb la Maadix perquè també ens posi en contacte amb Xnet per la iniciativa que estan iniciant amb les escoles.

Què li falta a l’app

Necessitem la imatge corporativa amb una paleta de colors per poder dissenyar l’app.

Afegim un issue per facilitar que la gent dels projectes es pugui autoafegir. Que ens enviïn un mail amb la informació perquè de moment els puguem afegir nosaltres manualment. Això hauria de ampliar la quantitat de projectes que hi entren perquè en baixarem la barrera d’entrada.

Hem d’afegir al text que hi haurà el web els projectes que hi participen actualment.

Això és el que volem tenir llest de cara a la FESC.

En Cris comenta que podríem buscar maneres per permetre que gent no tècnica pugui contribuir amb altres tasques, no només codi. Coses que no estiguin lligades a un repositori git.

FOSDEM

Volem fer una lightning talk però hem de buscar algú que s’atreveixi i vulgui fer-ho. l’@anxodio no se sent tant segur en anglès però ho pensarà.

@anxodio i l’Antonio comenten la iniciativa Migracode, en la que els dos han participat. l’@anxodio anirà una setmana a Grècia amb aquest projecte. Quan tinguin novetats les publicaran al community.

@enricostn comentarà als de CoopITeasy quan hi parli de si estan interessats en montar en un esdeveniment abans del FOSDEM enmarcat en el socialissues.tech en el que la gent que anem al FOSDEM hi puguem participar.

Això és tot.

4 Me gusta

Compañeros/as desde Geneos podemos tomar este trabajo. En base a la propuesta del logo triangular, nuestra diseñadora se encargaría de cerrar un manual de marca, si lo ven bien ya se pone a trabajar en esto.
Saludos
José