Calçotada de Coopdevs


#1

Hola a tothom!

A la darrera assemblea vam estar parlant que preferíem fer un dinar a principis d’any que buscar un forat entre tots els sopars i dinars d’empresa al desmebre. Així doncs, llanço la següent proposta: fer una calçotada amb els companys de Pagerols, l’Anna i el Gato. Està situada entre Castellbisbal i Martorell en un indret inmillorable!

El calendari està molt atapeït, així que ho hauríem de fer el diumenge 27 de gener. L’alternativa seria a mitjans de febrer i segurament es solaparia amb les calçotades que Pagerols fan amb els grups de consum als que serveixen.

Què us sembla? com us va?


#2

Em va bé! :sunny:

Els calçots els posaria Pagerols? Si és així sols hauriem de posar carn si volem, salsa romesco, i una mica de vaixella , molts tovallons… i no se si em deixo alguna cosa.


#3

No ho sé si ell en té, però li preguntaré. Dedueixo que sí. Per completar el dinar, faria botifarres i pa amb tomàquet més la salsa romesco. No cal afartar-se, que ja sabem com acaben les calçotades sempre jajaja.

De logística faltarà portar plats, coberts i tovallons, sí. Parlaré amb el gato pel tema cadires i taules, que entenc que el té controlat, però també pel tema foc i graelles.


#4

El Gato diu que tenen cadires, taules, llenya pel foc, graelles i calçots. Li haurem de dir quants calen.